Gode ideer til synlighed

Masser af gode ideer til synlighed...

På kamptøjet…

En reklame på en spillertrøje, shorts eller træningsdragt giver god synlighed ikke alene i hallen, men i høj grad også på foto og TV-streaming – og associerer sponsoren direkte med et hold.


På bannere…
Bannere i hallen, når der spilles hjemmekampe eller afvikles større stævner og arrangementer, er godt blikfang for deltagere og tilskuere og ikke mindst på fotos og TV-streaming.


På bussen…
Vores bus giver god outdoor-reklame og ses ikke alene i gadebilledet i Ishøj, men også rundt omkring i hele Danmark, når vi er på ture eller på vej til og fra udekampe med vores spillere.


På din virksomheds egne merchandises…
I en volleyballklub er der mange ting, vi skal bruge. T-shirts til træning, drikkedunke, kuglepenne, tasker, inventar og udstyr til klubhuset, osv. osv. – og det må gerne være med DIN reklame på.


På hjemmeside, i programmer og på plakater… helt automatisk
Klubbens sponsorer vil løbende være at finde på vores hjemmeside www.ishojvolley.dk, på programmer der udarbejdes til alle ligaholdets hjemmekampe og på plakater med information om vores specifikke arrangementer.


Ved store stævner…
Ud over hjemmekampe, ikke mindst for vores herrehold i dansk volleyballs bedste række, Ligaen, afholder vi mange store arrangementer. For eksempel er vi arrangører af et af landets bedste kidsvolley & teenvolleystævner.


Ved et firma-event…
”TEAMBALL” er et firma-event, udviklet som alternativ til den sædvanlige firmafoldboldturnering. I skal ikke kunne volleyballslag. Vi garanterer, at alle kan være med, og vi garanterer nogle hyggelige timer med sved på panden. Vi skaffer hal, ordner arrangement, instruktører og evt. mad og drikke m.m.

Kære firma eller butik på Sydkysten

Ishøj Volley er en ung dynamisk klub med fremtid i. Vi har nu mere end 140 unge mennesker, som bruger meget fritid på sporten og på at hjælpe andre ind i sporten. Klubben er meget aktiv og tilbyder børn og unge mange aktiviteter for få penge (stævner, kampe, rejser, skoleturneringer, ferieaktiviteter osv. osv.)

Et solidt og godt ungdomsarbejde med dygtige og engagerede trænere og ledere har også nu ført til at vi spiller i Danmarks fornemste række, Volleyligaen med førsste herrehold. Lige så har vi dygtige piger på vej op i rækkerne.


Læs mere om muligheder og priser.


Her er vores SPONSORPJECE (åbner i pdf-fil)


Henvendelser til post@ishojvolley.dk, telefon 2015 2635.


Husk at sponsorater kan trækkes fra i skat, således at dit firmas pris reelt kun er det halve.