Firma arrangement

TEAMball

Prøv Danmarks nye firmaevent:

 

 

 

 

 

TEAMball er kastegribespil som alle kan spille
TEAMball er teambuilding med sved på panden
TEAMball er sjov motion for alle


Alle kan være med – og der kræves ingen forudsætninger, alt hvad du skal medbringe er lidt sportstøj og et par sportssko.


Vi tilbyder events til firmaer i form af en unik nyudviklet holdsport, hvis sværhedsgrad og kompleksitet kan tilpasses ønsker og behov fra det enkelte firma.

Vi har erfaring med store arrangementer, og har prøvekørt konceptet med bl.a. kongresdeltagere i Danmarks Idræts Forbund.
Til en enkelt event kan vi maksimalt have 200 tilmeldte personer. Vi tilpasser eventen i samarbejde med jeres firma, mht. antal deltagere, bespisning mv.


TEAMball er udviklet i samarbejde med Dansk VolleyBall Forbund og bygger på erfaringerne fra bl.a. kidsvolley og bedstevolley. Man skal ikke kunne volley eller volleyslag, alle kan være med.


Vi kan naturligvis også lave mindre arrangementer, enten som ren underholdning, eller som TEAMbuilding, hvor deltagerne gennemlever et forløb, der styrker den enkelte såvel som fællesskabet. TEAMbuilding tilbydes til grupper på op til 20 personer.


Vore instruktører og medhjælpere er alle håndplukket fra sportens verden, og fungerer til dagligt som trænere på forskellige niveauer. 
 
Aftaler og mere information hos :
Erling Böttcher, erling@ishojvolley.dk, tlf. 40 63 16 01