Videre til semifinaler mod Marienlyst Odense

Torsdag aften lykkedes det 1.herrehold at vinde 2.kvartfinale i Aarhus med en 3-1 sejr over ASV Aarhus (25-20, 19-25, 29-27, 25-22). Dermed er vi videre til semifinaleserien, hvor vi har fået Marienlyst Odense som modstander. Første kamp ud af højst 5 kampe finder sted i Ishøj Idrætscenter søndag den 19.marts kl. 18.00. Det hold som først vinder 3 kampe går videre til finalen.

Kampen i Aarhus blev nøjagtig lige så medrivende som forventet. 400 tilskuere lagde en fantastisk ramme om opgøret – som det kan fornemmes på videoen af kampens sidste bolde. Ishøj kom dog bedst fra start, så festen på tilskuerpladserne måtte vente lidt. Den kom til gengæld i 2.sæt, hvor tingene ikke lykkedes så godt for os, mens de gjorde for Aarhus. Så stod der 1-1 i sæt.

Tredje sæt blev en utroligt lige affære til 21-21 – så gik der lidt nervøsitet i de to yngste 20-årige på holdet med en stribe fejl, og Aarhus havde første sætbold ved 24-22. Senere overleverede vi tre sætbolde mere, og kunne tage sættet med 27-25. Virkelig flot fight af Ishøj som dermed kom foran 2-1.

I fjerde sæt stod der igen lige 20-20 indtil vi kunne trække fra til allersidst. Kampens MVP’ere (mest værdifulde spillere) blev kåret til at være Ishøjs Sebastian Sobczak (nr.9) – med stor stabilitet og sikkerhed all round – samt ASV Aarhus’ 200 cm lange midterblokade Niels Friis, hvis blok og angreb denne dag kørte godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *