Kontingent / betalinger

BETALINGSFRISTER: Tidspunktet for betaling af kontingent fremgår af tabellen. Herudover gælder at
– voksne betaler efter 1. eller 2. fremmøde, for ungdomsspillere ved 3. fremmøde.
– der skal betales før første deltagelse i turneringskampe eller stævner.

Alle betalinger foretages her i vores webshop.

HoldKontingent efterår
(senest 1. september)
Licens
(senest 1.september)
Kontingent forår
(senest 1.hverdag i januar)
Divisionshold10002601000
Seriehold600160600
mix400160400
motion u.turnering4000400
kidsvolley 4.-5.klasse300100300
kidsvolley 0.-3.klasse200100200
støttemedlemmer15000
forældremedlem000

LICENS er fastsat af Dansk Volleyball Forbund (DVFB) for turneringsdeltagelse – og betales én gang pr.sæson som er 1.september-31.august. Det vil sige: Hvis man starter om foråret skal man betale licens ved indmeldelsen, og igen til den nye sæson inden 1.september.
Før deltagelse i beachvolleystævner skal der også betales en beachvolleylicens75 kroner.

KONTINGENT VED FLERE HOLD: Hvis man spiller over sin egen aldersgruppe, eller på flere hold, skal man betale det kontingent som er højest, da klubben afholder flere udgifter på spilleren. Fx betaler en U16-spiller på et damehold, dameholdets kontingentsats.

HUSSTANDSRABAT: “Dyreste” medlem fuld pris, følgende medlemmer halv pris.

BETALINGSMÅDER: Betalinger foretages her i vores webshop.
NB! Der er ikke opkrævning – man skal selv huske at indbetale kontingent i september og i januar.

BETALING AF STÆVNER OG ANDRE ARRANGEMENTER: For at deltage i stævner og arrangementer, hvor der er deltagerbetaling, skal man være tilmeldt på hjemmesiden, tilmeldingsfristen skal overholdes og betalingen skal være registreret senest ved tilmeldingsfristen. Det fremgår af arrangementets deltagerliste om man er tilmeldt og har betalt, så er tilmeldingen anført som “godkendt”.
Er man ikke tilmeldt rettidigt eller er der ikke betalt, vil spilleren blive afvist fra stævnet/arrangementet.

TILBAGEBETALING AF STÆVNER: Spiller man på et hold hvor stævneprogrammet er betalt forud, får man pengene tilbage hvis stævnedeltagelsen bliver aflyst eller hvis spilleren ikke kan deltage (er vi tættere på end ca. 14 dage før stævnet kan vi dog ikke love at tilbagebetale den andel af beløbet som er sendt videre til arrangørklub).

RESTANCER: Alle restancer skal være betalt inden sæsonstart. Har en spiller restance på stævner eller arrangementer, kan spilleren ikke deltage i fremtidige betalingsstævner eller nogen former for øvrige arrangementer. Har en spiller restance på kontingent eller licens, kan spilleren hverken deltage i træning eller tidligere nævnte stævner og arrangementer. Spilleren kan først deltage, når restancen er betalt, eller der er lavet en afdragsordning med kassereren. Henvendelser vedrørende restancer og afdragsordning kan rettes til kassereren på denne mail-adresse: regnskab@ishojvolley.dk.