Nu spiller vi med MOLTEN grøn-hvid-rød

banner i hal 3

banner i hal 3

MOLTEN V5M5000 Flistatec – det er det fulde navn på den bold som benyttes i mange topligaer verden over, mens den mest benyttede bold herhjemme hedder Mikasa MVA200 eller 300.
Som den foreløbig eneste topklub i Danmark er vi nu gået over til at spille med MOLTEN. Først og fremmest fordi vi rigtig godt kan lide bolden i de grøn-hvid-røde italienske farver. Mange af vores ligaspillere er indvandrede fra Polen hvor Molten er den foretrukne bold og hvor mærket kendes for kvalitet og holdbarhed.
Molten bolden og Ishøj Volley har indgået en aftale hvor Molten er vores boldsponsor. Så nu hænger der er flot banner på hjemmebanen i hal 3.
Første gang bolden benyttes som kampbold er på søndag i kvartfinalen mod ASV Aarhus kl. 15.30.

Inden vi nåede så langt var vi dog lige omkring noget rod omkring vores valg af bolde.
Da vi skulle spille på hjemmebane mod Gentofte 9.februar tillod dommeren ikke at vi spillede med bolden – og henviste til at der i Danmarksturneringens propositioner stod en anden boldbetegnelse ud for Molten bolden.
Dette nedlagde vi protest over allerede inden kampstart.

Siden har vi fået medhold i protesten. Det var en fejl i Danmarksturneringens propositioner at boldbetegnelsen ikke var opdateret til den rette betegnelse for Moltens FIVB-godkendte topbold, skriver turneringslederen.

I skrivelsen tilføjes endvidere at bolde tidligere har været diskuteret blandt volleyligaklubberne, hvor man nåede frem til at forskellige bolde ikke var noget problem, når blot det var offentligt og man kunne forberede sig. Ishøj Volley er pt. den eneste klub som har meddelt at man ønsker at spille med Molten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *