Engelske mestre og norske sølvvindere til Ishøj

De engelske mestre er et højst internationalt hold

Så er der udsigt til international klassevolley og fint besøg i Ishøj den 1.weekend i november. Det engelske mesterhold IBB Polonia London samt de norske sølvvindere fra BK Tromsø kommer til Ishøj for at dyste mod Sydkystens volleyligahold om at komme videre i den såkaldte NEVZA-turnering. NEVZA er forkortelse for den nordeuropæiske volleyball organisation – og det er de fire bedste ligahold fra hvert land i Norden og England og Irland som har kvalificeret sig til dysten om at blive det bedste nordeuropæiske klubhold.

Det bliver en svær opgave for Ishøj, men seværdigt og for første gang i Ishøj, det er helt sikkert. IBB Polonia London er en traditionsrig klub som blev stiftet af eksilpolakker i London i 1973, og har mange gange været engelske mestre og pokalmestre, således også i forgangne sæson. Holdet er et professionelt hold som er sammensat højst internationalt, og i øvrigt arbejder sammen med den førende polske klub Skra Belchatow.
Du kan læse mere om de engelske mestre på wikipedia og på klubbens egen hjemmeside polonia.vc.

London lægger ud mod hjemmeholdet allerede fredag aften:

Fredag den 3. november kl. 19.00: ISHØJ VOLLEY vs. IBB Polonia London

De norske sølvvindere kommer fra Tromsø, den store by 400 kilometer nord for Polarcirklen. På holdet er blandt andet islændingen Kristjan Valdimarsson som har spillet mange sæsoner hos de danske mestre fra Marienlyst Odense. Holdet er semiprofessionelt og træner 5 gange ugentligt. Som holdet med den længste rejse, har de retten til at spille i weekenden. De lægger således ud med at spille med London lørdag:

Lørdag den 4. november kl. 16.00: BK TROMSØ vs. IBB POLONIA LONDON

Søndag gælder det hjemmeholdet fra Ishøj – inden turen igen går mod nord:

Søndag den 5. november kl. 12.00: ISHØJ VOLLEY vs. BK TROMSØ

Du kan læse mere om BK Tromsø
i deres lokale avis.
og også på klubbens egen hjemmeside.

Under opholdet i Ishøj skal englænderne og nordmændene bo på hotel Zleep-In på 8.-9.etage i Ishøj Bycenter – og kan dermed forhåbentlig finde tid til også at nyde udsigten over Køge Bugt og Ishøj-området.

Billet ved indgangen til ligakampe er 50 kr. KØB BILLIGERE BILLETTER HER.

Tickets at the entrance cost 50 kr. BUY YOUR CHEAPER TICKETS HERE