Liga ikke helt i toppen

Efter et afbræk skulle ligaherrerne i søndags se om de kunne komme tilbage på sporet fra før jul, hvor de endda lunede sig på en 1.plads en uges tid. Dels var der julepausen, men så var der også Final4 pokalfinalerne, hvor vi for andet år i træk tabte til de senere Pokalmestre. Og i den sidste ligakamp tabte vi til topholdet Gentofte Volley. I begge tilfælde måtte vi undvære den ene af vore to gode hævere, og i ligakampen også vores 1.libero Robert.

Vi er dog fortsat ikke helt på toppen, og måtte desværre stille op uden hele 3 spillere som har været faste på banen under den første gode halvdel af sæsonen (Rafal, Sebastian og Robert) og har også Jonas på skadeslisten. Så vi måtte med få spillere famle os lidt frem med opstillingerne, og startede med den ene hæver som kantspiller. Det fungerede ikke så godt, og kampen blev tabt 1-3 til Hvidovre VK.
I 3.sæt ændrede vi og satte rutinerede Marcin Janczak fra midten ud på kanten, og sætte den unge talentspiller Casper Bramm ind på midten. Det var en god idé. 3.sæt gik klart til Ishøj, selv om Hvidovre fik indhentet lidt til sidst, og Ishøj var også tæt på at få kampen ud i 5.sæt. I de 3 gode spilleres fravær gik anfører Szymon også ind og spillede en god kamp.
Nu gælder det en svær udekamp mod Marienlyst på onsdag.