Benzinpenge

Vi opkræver og betaler benzinpenge, FORDI:

1. Vi vil gerne have forældre til at køre for holdene, når de skal ud til kamp. Det er både hurtigere og billigere end offentlig transport. Og så giver det også holdene en vigtig psykologisk opbakning.

2. Spillerne må gerne forstå at det ikke er gratis at køre i forældre-biler. Det koster også noget, selv om det ikke er så dyrt som en tog- eller busbillet.

3. Med vore dages benzinpriser er det rimeligt at kørende forældre får betalt benzinen.

4. Benzinpengene sikrer at forældre ikke holder op med at køre, hvis de bliver bedt en ekstra gang. På hold, hvor nogle forældre kører meget, skal disse forældre – udover deres tid og opbakning – ikke også betale ekstra af egen lomme for at køre.

5. På nogle hold er der en del spillere, hvis forældre ikke kører, bl.a. fordi man måske ikke har en bil. Hvis vi ikke havde benzinpenge, ville det reelt kun være spillere med bil, som betalte for at komme ud til kampene, mens andre slap helt gratis.

6. Vores ordning skal være enkel og ubureaukratisk. Vi har derfor et system, hvor ind- og udbetaling er overstået og ude af verden samme dag, så ingen skal føre længerevarende regnskaber.

Se her et eksempel på hvordan benzinpenge-delingen regnes ud