Julehilsen 2017

Ishøj Volley har god grund til at gå på juleferie med smil på læben. Ligaherrerne ligger nummer to i rækken og deltog igen i år i Volleyball Danmarks Final4 pokalgalla. Ungdomsholdene er kommet godt fra start i kampen om Sjællandsmesterskaberne, og de yngste spillere sprudler af energi og spilleglæde til de forskellige kids-arrangementer.

Det er med stor tilfredshed at jeg gør klar til at holde julepause. Vores herrer har vist, at de hører til i toppen af dansk volleyball, også selvom det ikke blev til finale og medaljer ved pokalgallaen.

Jonas Marcussen er udtaget til landsholdet for U18, og stort tillykke med det.

Ungdomsholdene er god i gang med at spille om Sjællandsmesterskaberne; det gælder både DU14, HU14, DU16 og HU16, der efter at klubben har indgået holdfællesskab med RS Rødovre alle er klar med hold i stærke opstillinger. Bedst fra start er DU14 kommet, og pigerne kan holde juleferie på førstepladsen, efter at have slået henholdsvis VK Vestsjælland og Taastrup IK med 2-0.

Vores kids spillere sprudler af lyst og energi og præsterer flot til de stævner de deltager i og bedst af alt viser en rigtig god udvikling

Som formand for Ishøj Volley & Beachvolley har jeg meget andet at glæde sig over end det rent sportslige. Det er en fornøjelse at stå i spidsen for det store, daglige arbejde der ydes af trænere, holdledere, forretningsudvalg og bestyrelse. Klubben er i rigtig god gænge, og jeg glæder mig over, at flere og flere spillere og ledere og forældre tager medansvar for aktiviteter og for den udvikling, vi gerne vil stå for.

Der er brug for mange hænder, når der skal afvikles stævner og turneringskampe. Derfor er det glædeligt, at forældre træder til i køkkenet, når der skal sørges for mad til stævner og arrangementer, arrangeres transport til udearrangementer og i det hele taget bakkes op om børnenes sport.

Når man spiller i ligaen er der mange poster der skal besættes til hver hjemmekamp,  gulvene skal tørres i løbet af kampen, der skal være boldlangere til at sikre, at spillet kan holdes i gang, der skal være kompetente sekretærer til at føre kampskemaer og sikre korrekt visning af stillingen undervejs. For ikke at tale om stævneledelse, videokommentarer,og publikumspleje. Uden samarbejdet mellem spillere, trænere, forældre og ledelse, ville det slet ikke være muligt at holde det aktivitetsniveau, vores knap 200 medlemmer har sæsonen igennem. 

Jeg vil gerne ønske alle forældre, medlemmer, bestyrelsesmedlemmer, ledere/trænere fra såvel Ishøj Volley som fra RS/Rødovre en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkeligt nytår, med en kæmpe stor tak for godt samarbejde i 2017.

Henning