Møde med Thomas Bro, DVBF

Dato / tid:
tirs.20.03 / kl.19:00-22:00
Hvem: Sted:
Klubhuset

Info:

Jeg vil høre om I i jeres klub har tid og lyst til et besøg af mig og en snak?

 

Jeg forestiller mig en afslappet form, hvor vi i fællesskab vender Volleyball Danmarks muligheder og udfordringer i tiden fremover. Primært, kan vi tale om drømme og ambitioner. Om hvilke faktorer I mener, der giver mening at fastholde og ikke mindst forbedre vores sport i det danske og internationale sportsverden. Hvordan vi holder en høj grad af integritet og kommunikation imellem os alle. Hvordan opnår vi, at alle de mange tusinder af herlige volley mennesker ude omkring identificerer sig med hvad det er vi (måske) alle vil opnå. Og meget meget mere. Ordet skal være frit.

 

Der skal ikke komme et resultat ud af et sådant møde. Det er udveksling af fælles viden, hvor processen mod et bedre Volleyball Danmark kan være et mål i sig selv. Jeg ønsker at kickstarte denne proces. Det starter med, at vi skal lære hinanden at kende.

 

Jeg har også personligt brug for at se hvad der foregår, dér hvor det foregår. Så I kan se og fornemme hvem jeg er, og hvilke ambitioner jeg har på vores fælles volleys vegne.

 

Jeg har ikke tænkt mig at snakke om praktiske detaljer så som f.eks. turneringsformer- og afvikling. Ej heller at rode op i fortids fordomme, rygter og personlige detaljer. Det første sker andetsteds og det sidste giver ingen mening.

 

Så hvis I kan stille med nogle fra jeres bestyrelse og toptrænere (og brygge en kop te), så kan vi et løbet af et par timer se hvor meget vi kan få vendt. Skulle I have betydende sponsorer eller nøgle personer udenfor klubben (læs lokale politikere), skal disse være velkomne.

 

Sidste tilmeldingsfrist: dato

Ansvarlige: ---

Evt.kontakttelefon: nummer

Se hvem der mere kommer til arrangementet:

Indlæser kort...