Årsfest 2017 i Gildbroskolen

Formand Henning Thomsen byder velkommen og ser tilbage på sæsonen ved Ishøj Volleys årsfest.

7.juni afholdt vi den traditionsrige Årsfest for alle klubbens medlemmer. Her gjorde formand Henning Thomsen status på den afgående sæson. Formanden ser lyst på fremtiden og den kommende volleysæson.
I sin velkomst til de festklare volleyballspillere Henning Thomsen at sæsonen 2016/17 har været præget af udvikling – af god udvikling. Til både træning, turneringer og stævner har glæde og engagement boblet blandt de aktive. Og, det er netop, hvad det hele handler om, understregede formanden i sin tale.
Henning Thomsen uddyber: Der bliver ydet en kæmpe indsats af de mange frivillige, der får dagligdagen til at fungere i klubben. Jeg tænker på de mange aktive forældre, der giver en hjælpende hånd med stort og småt – i bestyrelse og udvalg, og ikke mindst i forbindelse af afvikling af kampe, turneringer og stævner.
Jeg tænker også på trænere, holdledere, dommere og de mange spillere, der giver en hånd i forbindelse med kampe, forplejning og indkvartering. Ishøj Volley har fornøjelsen af at blive tildelt værtsroller i forskellige sammenhænge, bl.a. DM for U14 og SM for Teen 1 og 2. Det tager vi som et udtryk for anerkendelse fra kreds og forbund og lægger gerne de kræfter i arrangementerne, som er nødvendige.
I år har klubben introduceret et nyt koncept, nemlig BEACHBOLD. Den første fredag i juni inviterer vi lokale virksomheder på en lille udflugt til Ishøj Strand. Her kan personalet hygge sig med motion, et lettere traktement og socialt samvær. Vi håber, at mange vil tilslutte sig idéen i 2018 og planlægge firmaskovturen på stranden.

Ved den afsluttende årsfest blev en række medlemmer hædret i forskellige kategorier.
I år blev følgende kåret:
Årets spiller, Kids level 0-2: Nikolai Maack
Årets spiller, Kids level 3-4: Tatiana Markray
Årets fund: Elif Dogan
Årets holdkammerat: Lucas Møller og Kristina Nikova
Årets spiller, DU14: Ida Olsen
Årets spiller, DU 16/18: Wiktoria Zielinska
Årets spiller, HU14: Jayson Santos
Årets spiller HU16/18: Jonas Marcussen
Årets ildsjæl: Jonas Marcussen
Årets forælder: Monika Maack
Årets træner: Betina Marcussen

Ishøj Volley udvikler sig år for år, slutter formanden. Jeg kan mærke, at vi efterhånden har opbygget en god og bred erfaring inden for de forskellige former for discipliner, der skal udøves, for at en klub af vores størrelse kan fungere godt. Det lover godt for fremtiden, og vi ser frem til en ny sæson.

Se galleri nedenfor.