5 hold til Vestsjællands ungdomsstævne

Især DU14-pigerne kunne juble over sejre

DU16 som var meget tæt på finalegruppen.

I weekenden stillede vi et rekordstort antal deltagere ved VK Vestsjællands ungdomsstævne. Hele 5 hold stillede op i HU16, HU18, DU14 og DU16 rækkerne. Eneste hold som “manglede” var HU14 – som ikke havde tilmeldinger nok, men i stedet spillede sammen med HU16.
For alle hold blev det til en masse gode kampe, med stort fokus på at fortsætte den rivende udvikling holdene er inde i efter fælles holdopstillingen med RS Rødovre.

Dog var DU16 ifølge træneren 19 millimeter fra at spille sig i A-rækken, men måtte tage til takke med en plads i søndagens B-finaler, hvilket trænerteamet Dimitur (Mitch) Iliev og Steen Marty Johansen var tilfredse med. Holdet er ungt, og udover ungdomsrækkerne spiller holdet også med om en oprykning i Dame Serie 1.
Det samme gør sig gældende for HU18-21 drengene, og træner Torben Thielow. Efter klare nederlag til rækkens 3 bedste hold, og lige så klare sejre over Vestsjællands og Grøndals HU18 hold, blev det til en 4.plads. Nu er holdet klar til at kæmpe videre i toppen af Serie 1, hvor de spiller, udover ungdomskampene.

Bedst gik det for trænerteamet Kees van Rees og Sohaib Alis piger i DU14-rækken. Her endte de to hold med både at tage 2. og 3.pladsen.

For træner Mohammed Al-Hadad og HU16 gik weekenden ud på den vanskelige omstilling til at spille med fremløbssystem. Det resulterede i 0 sejre, men en masse gode lærerige kampe.

Nu ser holdene frem til 1.runde af turneringen om Sjællandsmesterskaberne – de starter om 2 uger, i weekenden 2.-3.december.