4.semifinale torsdag 30.marts

træt nedtur da vi forærede 3.sæt bort

træt nedtur da vi forærede 3.sæt bort

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til at komme i Ishøj Idrætscenters hal 3 på næste torsdag – den 30/3. Der spiller vi igen semifinale – den fjerde af slagsen – og igen mod Marienlyst Odense. Det blev et af resultaterne, da vi i går aftes på udebane tabte den 2.semifinale med 3-1 (25-18, 19-25, 27-25, 27-25).
Dermed skal der mindst 4 kampe til at et af holdene vinder 3 kampe, da vi slog dem på vores hjemmebane. Hvis vi skal gentage den kunst, håber vi på din opbakning.

Som ventet var vi ikke så skarpe en sen hverdagsaften på udebane. Vi forærede en del væk i går aftes, og var længe om at komme i omdrejninger. I første sæt stod vi for meget på hælene og fik ikke fat i blokaderne, og ikke skarphed i angrebene. Det blev bedre i 2.sæt hvor vi førte hele vejen. Det samme i 3.sæt – helt indtil stillingen 24-21 til os. Men så forærede vi Marienlyst en sætsejr på 25-27 på egne trætte fejl. Denne nedtur sved mentalt ind i 4.sæt, som blev kampens sidste. Vi hang på, men det blev Marienlysts aften – i en hal med meget lidt musik i (DJ’en havde forladt stedet, eller var ikke mødt frem).
Nu gælder det 3.semifinale på søndag kl. 15 i Marienlystcentret. Og som nævnt, og ikke mindst den 4.semifinale, igen i Ishøj, torsdag den 30.marts kl. 18.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *