3-1 sejr i sæsonåbningskamp

Hvidovre har i denne sæson opgraderet med flere landsholdspillere og en stor trup. Men der mangler endnu lidt sammenhæng, så i lange perioder af kampen var det tydeligt at det var gæsterne fra Ishøj som sad på spillet. Det endte da også med en 3-1 sejr med sætcifrene 25-23, 19-25, 25-19, 25-19.

Ishøj kom bedst fra start i 1.sæt men det endte med at blive tæt, da Hvidovre igen og igen fandt nogle Ishøj-spillere på hælene med korte lops henover blokaden. Kampens første sæt blev da også det mest lige sæt i kampen, viste det sig.

Gult kort for hjælpsomhed

I 2.sæt var Hvidovre foran med 5-2, da modet og gejsten blev helt slukket af et uforståeligt gult kort til hæver Karol Dziuba. Vi tror han fik det gule kort for at være hjælpsom over for en ny gulvtørrer som ikke vidste helt hvad han skulle. Med et smil tilbød Karol at tage håndklædet og tørre hvor der skulle tørres. Det er vist nok også forbudt at være hjælpsom. I hvert fald var det tydeligt at den batalje vakte spillernes værste mindelser om ubegribelige kort fra sidste sæson, og det efterfølgende manglende spil endte da også i en Hvidovre-føring på hele 15-6. Efter et hæverskift leverede Ishøj dog et fint come-back og blev klar til sejr i 3. og 4.sæt.

Andre gode detaljer, vi var tilfredse med, var en storspillende Maciej Kordysz, en ny hæver, Wojciech Ranecki, som tog over fint i 2.sæt, samt en iskold Jonas Marcussen som servede kampens sidste to bolde.