3-1 sejr i 1.hjemmekamp

Det blev en 3-1 sejr i dag i vores 2.kamp i Volleyligaen, hvor Middelfart VK gæstede Ishøj Idrætscenter. I første sæt skiftedes holdene til at få point, indtil 18-19. Middelfarts amerikanske professionelle, Nicholas Hunt hamrede nogle bolde i gulvet så det sang om ørerne på Ishøj-spillerne, der ikke helt havde luret hvordan der skulle spilles mod Middelfart. Gæsterne trak fra og kunne score 1.sæt, 25-23.

I 2.sæt begyndte Ishøj at få flow i spillet – og et fantastisk hjemmepublikum vågnede og bakkede op med taktfast akkompagnement. Middelfart gik i stå og 2.sæt endte i Ishøj-favør med 25-14. Herefter havde Ishøj kampen under kontrol, fik stækket den stærke amerikaner, skruet op for servepresset, og spillede klogt angrebsspil mod Middelfarts tårnhøje blokadespillere. Det hjalp……. 3.sæt blev vundet 25-18 – og fjerde og sidste sæt med 25-16.

Herfra en stor TAK til publikum. Det var fantastisk for spillerne at kunne mærke at hjemmebane er hjemmebane. Kom igen næste gang på hjemmebane – hvor vi er værter ved de nordeuropæiske klubmesterskabers pulje C. Vi har trukket de engelske mestre IBB Polonia London (fredag 3/11 kl. 19.00) og de norske vicemestre BK Tromsø (søndag 5/11 kl. 12) – de to gæstende hold mødes også (lørdag 4/11 kl. 16.00).

Næste søndag går turen til Ikast KFUM til ottendedelsfinale i Pokalturneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *