3-0 i pokalkamp i Ikast

Som fjerdeseedet i Landspokalturneringen startede herre 1.hold i dag turneringen med en 1/8 finale. Trukket blev det hold som i øjeblikket fører 1.division vest, nemlig Ikast KFUM. Dagen endte med 3-0 til Ishøj, men med sjældent store op- og nedture. Hjemmeholdet, anført af de to canadiere George Thompson og Adam Chaplin, gik frisk til sagen, og inden Ishøj nåede at vænne sig til udebanen, stod der 1-5 til Ikast. Først ved stillingen 11-11 blev der kontakt, og herefter kunne Ishøj bringe sig i spidsen med et par points hele vejen til 25-22.

I 2.sæt lagde Ishøj ud med hverken at kunne modtage eller hæve særlig godt, og igen kunne Ikast bringe sig foran, bl.a. 10-4. Selv om Ishøj med et hæverskift fik stabiliseret spillet endte føringen til Ikast med at være på hele 21-13. Men hvad skete der så? Der gik vist gummiarm i angrebet og nerver i modtagningen – i hvert fald åd et koncentreret Ishøj-mandskab sig tættere og tættere på, indtil man til sidst fik kontakt ved 22-22. Ishøj kom foran 23-22, Ikast overlevede først sætbold til Ishøj ved 25-24, men endte med at tabe sættet – og dermed nok også kampen – med 25-27. I hvert fald var det en mental dukkert, som hjemmeholdet ikke kunne komme oven på i kampens sidste sæt, hvor Ishøj førte klart hele vejen til 25-18.

Omtalen i Herning Folkeblad findes her: http://ishojvolley.dk/wp-content/uploads/2011/03/Ambiti%C3%B8se-Ikast-pressede-den-polske-livgarde-_-aoh.dk_.pdf

Fotos fra kampen findes her.

Nu skal vi til kvartfinalen i Landspokalturneringen, hvor en sejr vil give adgang til Final4 stævnet i december. Men modstanderen kender vi først om nogle uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *